Полицајци

Влагаат двајца полицајци во библиотека.
Библиотекарката:
– Да не врне надвор?

Обиди се со

Симптоми

Симптомите кога вашата сопруга го проверува вашиот телефон, се идентични со Ковид-19: – Тешко дишење. …