Сакање

прашуе га кумановка мужа ву:
– Мужу, колко ме сакаш ти мене, од ед’н до десет, на пример?
– Па жено, искрено да ти кажу… Од ед’н до десет много те сакам, а од 11 ќе иду на пиво сас другари!

Обиди се со

Вирус

Плавуша се јавува во сервис: – Ало, не ми работи компјутерот! – Госпоѓо, случајно да …