Дома / Вицови / Виц на денот / Преведувач

Преведувач

Директорот носи во канцеларија тројца странци, и ја вика секретарката:
– Направи кафе за овие тројца педери!
Еден од нив се јавува:
– Двајца педери! Јас сум само преведувач…

Обиди се со

Амстердам

Кинески турист оди во една од црвените соби во Амстердам и ѝ вели на госпоѓата: …