Дома / Вицови / Расистички / Раскрсница

Раскрсница

Ромка на раскрсница со дете во рака:
– Дај 10 денари за Рамиз!
– Еве ти 10 денари.
– Еве ти го Рамиз!

Обиди се со

Разговор

Влав оди во главната пошта и прашува на шалтерот кај телефонските говорници: – Може ли …