Дома / Вицови / Расистички / Додворување

Додворување

Како и се пушта ром на женска?
– Се ќе украдам за тебе!

Обиди се со

Балкански тројки

Грчка тојка: двајца мажи и еден маж. Бугарска тројка: двајца имаат секс, третиот внимава да …