Дома / Вицови / Порака

Порака

Трпе го приметува Цветко замислен и го прашува:
– Цветко што се случува бе, нешто си замислен?
– Си барам свој стан. Повеќе не се издржува!
– Зошто бе?
– Синоќа фатив една девојка во дискотека. Ја одведов кај нас, почнавме со онаа работа и по едно време добивам СМС од мајка ми од дневната соба: “Цветко, мама, оваа изгледа глуми оргазам.”

Обиди се со

Симптоми

Симптомите кога вашата сопруга го проверува вашиот телефон, се идентични со Ковид-19: – Тешко дишење. …