Дома / Вицови / Наставничка

Наставничка

Разговараат Трпе со син му:
– Сине, ти се допаѓа ли новата наставничка?
– Ми се допаѓа, тато. Таа е млада и убава, но не е многу паметна.
– Зошто така мислиш?
– Затоа што за сè, ме прашува мене!

Обиди се со

Чоколадо

Маж на каса во продавница: – Дајте ми едно чоколадо и десет презервативи. Касиерката: -За …