Помисла

Трпана и врти на Цвета по телефон:
– Цвето, да не е маж ми кај тебе?!
– Не, зошто?
– Слушнав почнал да оди по курви, па си помислив да не е кај тебе.

Обиди се со

Чоколадо

Купува Влав чоколада за да ја израдува жена си дома: – Еве ти срце една …