Дома / Вицови / Глупи / Кинески

Кинески

Во метро вО Пекинг, момче и девојка чакале воз. Момчето со висок глас ѝ се обратило на девојката:
– Чу мин сјан дух фе!
Девојката замислено одговорила:
– Јан чин си фан…
Момчето се изнервирало и извикало:
– Дуа шин фу, дан фун мју, цјан шун гу зен!
Девојката со солзи во очите рекла:
– Жин гуан чуа ше, цу ен гун шан ху!
Како само внимателно читате, ќе помисли некој дека разбирате кинески!!!

Обиди се со

Гравитација

Дошол Ајнштајн во Битола за да држи предавање на студенти за гравитација. На крајот од …