Секси шоп

Се вратила Трпана од секси шоп и Трпе ја прашува:
– Трпано моја како идат вибраторите?
– Трпе од 30 до 50 евра има да бираш какви сакаш.
– А како „мојов“ колку пари се?
– Како „твојот“ има три за сто денари!

Обиди се со

Љубовник

Се враќа Трпе од работа и ја гледа Трпана седната на кауч со љубовникот: – …