Дома / Вицови / Казна

Казна

Жена плаќа на касата во супермаркет.
Кога ја отвора чантата да го извади паричникот, касиерката забележува дека внатре си ги носи тастатурата и глувчето од компјутерот.
Касиерката не можејќи да се воздржи прашува:
– Извинете за љубопитноста, но секогаш ли си носите со себе глувче и тастатура?
– Не, не, само сега. Сакав да го казнам маж ми затоа што не сакаше да дојде со мене да пазаруваме!

Обиди се со

Пораѓај

Жена започнала да се пораѓа на улица. Во тој момент поминува еден пијан. – Те …