Дома / Вицови / Еротски / Поцрвенување

Поцрвенување

Жената поцрвенува во својот живот пет пати:
– Прв пат – кога и е прв пат.
– Втор пат – кога за прв пат ќе изневери.
– Трет пат – кога ќе и платат за прв пат.
– Четврт пат – кога ќе плати за прв пат.
– Петти пат – кога сака да плати, ама никој не сака да и ги земе парите.

Обиди се со

Сообраќајка

Трпе направил сообраќајка и го однеле во болница. Медицинската сестра го прашала како се чувствува. …