Дома / Вицови / Еротски / Главоболка

Главоболка

Трпана ненаситна нимфоманка му вика на Трпе:
– Трпе….ај уште еден пат…
– Што жена си ма ти Трпана? Кога ќе те заболе главата како сите нормални жени?!

Обиди се со

Заем

Трпе ја среќавал комшивката која била многу убава, но била мажена. Секогаш кога ќе ја …