Дома / Вицови / Виц на денот / Брза помош

Брза помош

Во брза помош, се јавува нова медицинска сестра на телефон:
– Брза помош, како може да ви помогнеме?
– Помагајте! Маж ми има 41,5!
– Е кај го најде со толкав ма?!

Обиди се со

Казна

Жена плаќа на касата во супермаркет. Кога ја отвора чантата да го извади паричникот, касиерката …