Дома / Вицови / Храброст

Храброст

Таа:
– Сакам храбри мажи.
Тој:
– Си се здебелила.

Обиди се со

Дресирање

Една жена поминува низ паркот. Одеднаш од зад грмушката: – Стој! Таа застанува. – Легни! …