Дома / Вицови / Чак Норис (страна 8)

Чак Норис

Инспекција

Зошто кога Чак Норис е во продавница не издаваат фискални сметки?– Затоа што знаат дека кога Чак Норис е во продавница не влегува пазарна инспекција!

Повеќе...