Дома / Вицови / Чак Норис (страна 12)

Чак Норис

Доцнење

Ако Чак Норис треба да оди на состанок во 10 часот, а Чак Норис ќе стане во 9 ч и 59 минути подобро ќе му е на времето да застане!

Повеќе...

Невиност

Чак Норис ја изгубил невиноста пред татко му. Ко се родил вечерта имал секс со докторката. Тој нејзи и бил прв. А таа нему Петта.

Повеќе...