Дома / Пишанки / Зошто е лошо да бидеш најмладиот на работа

Зошто е лошо да бидеш најмладиот на работа

Сите се однесуваат како да се твои шефови.

Понекогаш е многу тешко да ги ислушаш сите нивни приказни и мислења за се’

Никако не може да го разберат светот во кој си израснал.

Не можат да проценат дали навистина се шегуваш или не.

Уживаат да ти објаснуваат колку е болно и очајно стреењето секој ден.

Едноставно не те разбираат.

На крајот од денот, никој не се пријави за лекции и мислења.

Обиди се со

Зошто воопшто го славиме 8ми март?!

8ми март е денот на жената или кај нас во Македонија познат како денот на …