Дома / Пишанки / Туторијали за тоа како да не се справите со вашите секојдневни проблеми

Туторијали за тоа како да не се справите со вашите секојдневни проблеми

Кога ќе направиш паста со Болоњезе сос, а си сакал карбонара

Кога треба да ја поправиш распуканата фасада на куќата

Решение за оние моменти кога не ви се мијат садови

Или доколку ве мрзи да си ги измиете забите после оброкот, комбинирајте…

Ако немате бормашина при рака, а мора да направите дупка.

Кога немате повеќе чисти шолји, а сакате да пиете чај

Кога сакате да направите домашно кино, ама немате многу пари

Доколку сакате новите патики да ви останат “нови”

Кога ти е ладно, ама премногу си мрзлив за да станеш и да си земеш прекривка

Обиди се со

Многу причини зошто не треба да носите кацига

Дали некогаш вистински сте се запрашале која е поентата да носиш кацига додека возиш мотор …