Дома / Пишанки / Ситуации во кои едноставно морате да му се спротивставите на животот и да превземете контрола

Ситуации во кои едноставно морате да му се спротивставите на животот и да превземете контрола

Кога дождот мисли дека може да ти ја уништи забавата.

Кога ќе ти дојде Јеховин сведок на врата.

Кога на комшијата му треба сериозен животен совет.

Кога сакаш да бидеш еднорог, а сите ти рекле дека тоа е невозможно.

Кога пубертетот ќе ја удри сестра ти…

Кога живееш во меѓудетно семејство и во недела влегуваш последен да се бањаш.

Кога на работа мора да одиш со долги, а тебе ти е премногу топло.

Кога имаш една работа и таа ќе успееш да ја заебеш…

На крајот, доколку изгубиш контола врз се и ти се чини дека целиот свет е против тебе, во ред е. Запомни дека се е во ред.

Обиди се со

Многу причини зошто не треба да носите кацига

Дали некогаш вистински сте се запрашале која е поентата да носиш кацига додека возиш мотор …