Дома / Пишанки / Првото лого на Вицотека

Првото лого на Вицотека

Во далечната 2005, Вицотека имаше анимирано лого, го памтите?
Логото на Вицотека 2005-2006

Обиди се со

Зошто воопшто го славиме 8ми март?!

8ми март е денот на жената или кај нас во Македонија познат како денот на …