Дома / Пишанки / Позитива на денот

Позитива на денот

Фото: Холовиц
Фото: Холовиц

Малиот Мехмед ја оствари својата желба да вози црвен мотор и да носи мото опрема. Се надеваме на многу сончеви години во кои Мехмед ќе го вози својот мотор.

За остварување на желбите на другите дечиња потребно е да донирате.

Донирајте преку СМС:

Фондацијата Златна Рипка- Скопје, е поддржана и од трите мобилни оператори и можете да донирате преку СМС порака, 100,00ден +18% ДДВ на следниве броеви:
Од мрежата на Т-мобиле: 070/ 143 – 300
Од мрежата на ВИП : 077/ 143 – 500
Од мрежата на ОНЕ: 075/ 143 – 800

Посетете ја веб страната www.zlatnaripka.mk за Online донација.

Или поддржете ја фондацијата “Златна Рипка” со донација преку отворената жиро сметка.
Жиро сметка 210-0699038001-75
Тутунска Банка АД Скопје

Обиди се со

Многу причини зошто не треба да носите кацига

Дали некогаш вистински сте се запрашале која е поентата да носиш кацига додека возиш мотор …