Дома / Пишанки / Неколку ситуации кои им се познати на сите кои се потат повеќе од нормално

Неколку ситуации кои им се познати на сите кои се потат повеќе од нормално

Кога константно проверувате дали имате дамки од пот под мишка…

Кога мора да се сокриете за да си ја избришете потта од под маицата

Или кога мора да патувате во јавен превоз без клима

Се плашите да се ракувате кога се запознавате со нови луѓе

Затоа што дланките ви изгледаат вака:

И се плашите да ги подигнете рацете, затоа што пазувите ви изгледаат вака:

Едвај се воздржувате да бидете облечен кога сте во друштво

И ве иритира кога другите се однесуваат како да е нешто што може да го контролирате…

Но, на крајот од денот, барем имате интересни дамки од пот за покажување.

Обиди се со

Зошто воопшто го славиме 8ми март?!

8ми март е денот на жената или кај нас во Македонија познат како денот на …