Дома / Пишанки / Моменти во кои ве јаде туѓ срам

Моменти во кои ве јаде туѓ срам

Сите правиме глупави работи од кои се срамиме, но понекогаш постои поголем срам, туѓиот…

Еве неколку моменти во кои е скоро невозможно да не ве јаде туѓ срам:

1. Најдолгото ракување на светот.

2. Најретката појава на тространото ракување.

3. Или кога некој ќе се подаде.

4. Има и полошо, кога некој ќе се подаде емоционално…

5. Кога сведочиш на двојно одбивање.

6. Моментот кога некој не знае каде му завршува телото.

7. Кога ќе го забележиш најголемиот мангуп во теретана.

8. Или типот што мисли дека знае да игра…

9. Моментот кога сте сведок на вистинска академска зрелост

10. Кога го гледаш најлошото издание на музички столчиња

11. Потегот никој не примети.

12. Потегот никој не примети број 2…

13. Најдобриот потег никој не примети број 3.

Доколку седите пред екранот и сеуште ја немате оваа фаца

Ви честитаме…

Обиди се со

Многу причини зошто не треба да носите кацига

Дали некогаш вистински сте се запрашале која е поентата да носиш кацига додека возиш мотор …