Дома / Факти / Факт #175

Факт #175

Тиквите, лубениците, авокадото и бананите се бобинки, додека јагодите, малините и капините не се.

Обиди се со

Факт #180

Марката “Адидас” е измислена од поранешен член на Нацистичката Партија, Адолф Даслер. Неговиот надимак бил …