Дома / Факти / Факт #163

Факт #163

Кравите имаат различен акцент на мукање, зависно од тоа каде потекнуваат.

Обиди се со

Факт #179

Наполеон и Хитлер се родени со разлика од 129 години, дошле на моќ со разлика …