Дома / Факти / Факт #159

Факт #159

Најтивката соба во светот е -9 децибели, доволно тивка да ја слушнете сопствената крв како тече.

Обиди се со

Факт #179

Наполеон и Хитлер се родени со разлика од 129 години, дошле на моќ со разлика …