Дома / Видео / Вежбај Пизда ти материна Рап верзија

Вежбај Пизда ти материна Рап верзија

Редно беше овие мудри мисли да бидат опеани…

Обиди се со

Премиерот за бензинот

До сега мислевме дека обичниот граѓанин и политичарите во оваа земја не го имаат истиот ...