Дома / Видео / Учителка на годината

Учителка на годината

Се е во ред, буква по буква, ама на крај читањето ја утепа работата…

Обиди се со

Блиндирано стакло на Тесла vs човек

Тесла на најдобар можен начин го презентираше своето блиндирано стакло…