Дома / Видео / Технологија vs луѓе

Технологија vs луѓе

Кога Виртуелната реалност ќе стане премногу реална…

Обиди се со

Она кога пријателството ти помага во животот

Видео од Бразил кое покажува колку е важно да имате пријатели насекаде, дечкото само што ...