Дома / Видео / Спонтано караоке

Спонтано караоке

Моментот кога во јавен транспорт ќе им ја погодиш песната на сите…

Обиди се со

Мајкл Џексон lvl. 100

Слушнете го најдобриот имитатор на Мајк Џексон, од изгледот до тонот на гласот…