Дома / Видео / Шофер на векот

Шофер на векот

Видео од најдоброто фаќање на кривина некогаш, изразот “за пи*кино влакно” никогаш не бил посоодветен од ситуацијава.

Обиди се со

Мајкл Џексон lvl. 100

Слушнете го најдобриот имитатор на Мајк Џексон, од изгледот до тонот на гласот…