Дома / Видео / Првокласна автобуска станица

Првокласна автобуска станица

Одлична идеја за олеснување на луѓето кои користат јавен транспорт.

Обиди се со

Мајкл Џексон lvl. 100

Слушнете го најдобриот имитатор на Мајк Џексон, од изгледот до тонот на гласот…