Дома / Видео / Предизвик #6

Предизвик #6

Дали попрво би си истетовирале пеги на лицето или би го избричиле секое влакно од своето тело?!

Обиди се со

Што се случува кога ќе ги заборавите слушалките

Видео објаснување за чувството кога ќе ги заборавиш слушалките на глава и ќе се оддалечиш ...