Дома / Видео / Петарда во фрижидер

Петарда во фрижидер

Дали некогаш сте се прашувале што ќе се случи ако ставите петарда во фрижидер? Епа за да не пробате еве ви видео да го добиете одговорот на тоа прашање.

Обиди се со

Она кога пријателството ти помага во животот

Видео од Бразил кое покажува колку е важно да имате пријатели насекаде, дечкото само што ...