Дома / Видео / Народни Македонски песни на Англиски

Народни Македонски песни на Англиски

Одлична компилација на адаптации на македонски народни песни од дечките од Дебелиот Крај.

Обиди се со

Најдобрата љубовна приказна, за малку…

Видео кое ќе ве натера да размислите следниот пат кога ќе имате прилика да прозбборите ...