Дома / Видео / Најзаразното смеење некогаш

Најзаразното смеење некогаш

Некогаш не можеш да се докажеш од тоа што се смееш самиот себе си со своето смеење…

Обиди се со

Без оправдување

Видео од дечко кој има составено цел тапанарски сет од ѓубре и сепак звучи многу ...