Дома / Видео / Македонско девојче во Африка

Македонско девојче во Африка

Видео од Билјана Јуруковски која го учи домородното население Сурма како да ја пеат македонско девојче.

Обиди се со

Она кога пријателството ти помага во животот

Видео од Бразил кое покажува колку е важно да имате пријатели насекаде, дечкото само што ...