Дома / Видео / Кога си ненаситен на снегот

Кога си ненаситен на снегот

Куче на кое не му треба газда за да се санка на снегот

Обиди се со

Кога ќе ти тргне денот

Не за џабе рекле постарите – “како ќе ти тргне утрото, таков ќе ти биде ...