Дома / Видео / Кога луѓето би се однесувале како автомобили

Кога луѓето би се однесувале како автомобили

Дали некогаш сте се запрашале зошто автомобилот го вади најлошото од нас, што кога така би се однесувале секогаш?

Обиди се со

Блиндирано стакло на Тесла vs човек

Тесла на најдобар можен начин го презентираше своето блиндирано стакло…