Дома / Видео / Клати врата зимај плата #8

Клати врата зимај плата #8

Видео одговор на прашањњето – зошто доцнат летовите…

Обиди се со

Најбрзата победа во Сумо борење

Одлично видео кое е отсликување на македонската – “што се чаталиш?!”