Дома / Видео / “Како си” #2

“Како си” #2

Кратко видео за добро познатото “како си”, кое го користиме секојдневно, а не добиваме соодветен одговор…

Обиди се со

Учителка на годината

Се е во ред, буква по буква, ама на крај читањето ја утепа работата…