Дома / Видео / Како се прави аватар

Како се прави аватар

Видео туторијал како да направите аватар од било која слика или фотографија.

Обиди се со

Туторијал #300

Како правилно да се пуштате на девојки во дискотека демонстрирано од еден гулаб.