Дома / Видео / Дефибрилатор

Дефибрилатор

Кога не можеш правилно да изречеш некој збор, не е најпаметно тоа да го дознаат колегите…

Обиди се со

Иден веган

Видео кое ако не беше снимено, немаше да верувате дека постои… дете да одбие чоколада!!!!