Дома / Видео / Часовник вратен од иднината

Часовник вратен од иднината

Погледнете го овој часовник кој е од 1984, а поседува технологија која денес се смета за “нова”

Обиди се со

Без оправдување

Видео од дечко кој има составено цел тапанарски сет од ѓубре и сепак звучи многу ...