Дома / Видео / Блиндирано стакло на Тесла vs човек

Блиндирано стакло на Тесла vs човек

Тесла на најдобар можен начин го презентираше своето блиндирано стакло…

Обиди се со

Смртоносно скокање во вода

Доказ дека од секоја глупост може да се направи спорт, особено ако си во Норвешка…