Политика

Фатил Македонец златна рипка и почнал да ја гњави за политика и рибата му вика:
– Дај испржи ме жити мајка.

Обиди се со

ЕКТС

Фатил студент златна рипка и таа му рекла: – Пушти ме, ќе ти исполнам една ...