Дома / Вицови / Сличности/Разлики / Студент и чистачка

Студент и чистачка

Која е разликата помеѓу студент и чистачка на факултет?
– Чистачката очистува се во рок.

Обиди се со

Три деца

Разлика помеѓу прво, второ и трето дете: Прво дете – го пазиш и внимателно го ...