Дома / Вицови / Си биле... / Пијаници

Пијаници

Си биле Русин, Американец и Македонец. Се фалеле кој што побрзо може да направи:
– Русинот рекол: ние во 9 часот правиме подморница таа во 11 плови.
– Американецот рекол: ние во 9 часот правиме авион тој во 11 лета.
– Македонецот рекол: а ние во 9 правиме ракија во 11 сите сме дрво пијани…

Обиди се со

Ѓаволот и тројцата луѓе

Си биле Математичар,Техничар и Цветко. Умреле и Ѓаволот им рекол. – Слушајте сега, вие сега ...