Дома / Вицови / Виц на денот / Право на глас

Право на глас

– Ало, господине се јавуваме од ДИК, дали вие имате право на глас?
– Момент само, да ја прашам жена ми!

Обиди се со

Филм

Трпе си пушта порно и што да види, жена му главна улога. Гледал, гледал, љут ...